Výzva č. I/ 2008

Výzva k předkládání projektů pro realizaci Strategického plánu „STRÁŽNICKO - je i váš kraj“

„Strážnicko“ Místní Akční Skupina, občanské sdružení dle zákona č. 83/1990 Sb., IČO 27016595 podává výzvu k předkládání projektů pro realizaci Strategického plánu „STRÁŽNICKO - je i váš kraj“(dále jen SPL MAS Strážnicko) v rámci následujících fichí:
 

Výzva 1 - 2008 schvalena.doc  /MS Word dokument/

 

Žádosti budou přijímány osobně,prostřednictvím statutárního zástupce či pověřené osoby v předepsané formě „Žádosti o dotace“ opatření IV.I.2. (viz www.straznicko-mas.cz) od 11.8. do 8.9.2008 do 12.00 hod v kanceláři MAS ve Tvarožné Lhotě. Žádost bude předložena v jednom originále a jedné prosté kopii včetně povinných příloh písemně a v jedné kopii na CD nosiči ve formátu MS Word či ekvivalentu, přílohy ve formatu JEPEG. Způsobilé náklady projektu jsou od 0,05 do 2 mil. Kč a projekty budou hodnoceny dle bodovacích kriterií SPL MAS Strážnicko.


Žadatelé mohou být subjekty uvedené v příslušné Fichi bydlící a nebo podnikající nebo mají-li sídlo organizace na území MAS Strážnicko a projekt musí být realizován na území MAS Strážnicko (www.straznicko-mas.cz).

Způsobilé náklady (způsobilé výdaje) projektu bude možné realizovat ode dne registrace Žádosti na RO SZIF do data předložení Žádosti o proplacení; Žádost o proplacení je možné podat nejdéle do 18 měsíců od data podpisu Dohody, výdaje nutné k přípravě projektu (podnikatelský záměr, marketingová studie, výdaje spojené s nákupem nemovitosti apod.) od 1.1.2007 do data předložení Žádosti o proplacení.

Termín předložení Žádosti o proplacení na RO SZIF bude uveden v Dohodě, kterou podepíše žadatel s RO SZIF, na MAS bude žádost předložena 14 dní před smluvně stanoveným termínem.


Projekty lze konzultovat a předkládat v kanceláři MAS v PO, ST a PÁ od 8 do 12 a od 14 do 16 hod.


Kontaktní a informační údaje:
• Sídlo kanceláře MAS: OU Tvarožná Lhota č.p 190, tel 518 337 726
• Kontakt na manažera: Mgr. Vít Hrdoušek tel: 724162 265, e-mail: hrdousek@c-box.cz
• Kontakt na administrátorku projektů: Marie Chalupová tel 518 337 726
• Kompletní znění Výzvy, Fiche, formuláře Žádosti o dotace“ a „Závazná osnova projektu“ (příloha č. 2 Pravidel) osy IV.I.2. a další informace o realizaci SPL a MAS na www.straznicko-mas.cz a také na www.straznicko.cz.
 

 
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastíProfesia
   
ACnet.cz