Dne 3.6. 2010 zasedala Výběrová komise MAS Strážnicko, která obodovala a stanovila pořadí přihlášených projektů do V. výzvy z opatření PRV Leader IV.1.2 - Strážnicko je i Váš kraj . Následně dne 10.6.2010  zasedala Rada MAS Strážnicko, která potvrdila rozhodnutí komise a schválila vybrané projekty. 

Přehled 10 projektů navržených k podpoře z dotace PRV Leader ve výši 3.8 mil Kč je zde v Seznamu vybraných/nevybraných projektů.

Žádosti o dotaci z opatření PRV Leader IV.1.2. Realizace místní rozvojové strategie dále posoudí pracovníci SZIF Brno a do 14 dnů po adminstrativní kontrole realizátoři projektů dostanou potvrzení o Registaci projektu. Od tohto data jsou uznatelné náklady projektu (smlouvy a fakturace). SZIF do 3 měsíců konečně schválí projekty - jejich přijatelnost a vyzve žadatele o dotaci k podepsání Dohody o spolufinancování jejich projektu z prostředků EU a státu.

V. výzva byla vyhlášena 19.4.2010 pro projekty s realizací v roce 2010 - 2012. Do výzvy byly MAS Strážnicko přijato 10 projektů. Neuspěšní žadatelé mají možnost opravené projekty podat v dalších výzvách.

Vítek Hrdoušek, manažer MAS Strážnicko
---------------------------------------
 V červnu 2010 zasedala Výběrová komise a rada MAS Strážnicko, která žádosti odeslala na SZIF při MZE ČR. SZIF schválil koncem října 2010 devět z deseti předložených projektů a v současné době vyzývá žadatele k podpisu Dohody o spolufinancování jejich projektu z prostředků EU a státu.

Všem žadatelům přejeme úspěšnou realizaci, rádi pomůžeme při administraci a žádáme je, aby jakékoli změny projektu s námi neprodleně konzultovali.

Vítek Hrdoušek, manažer MAS Strážnicko


 

 
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastíProfesia
   
ACnet.cz