Výzva č. III/ 2009
Výzva k předkládání projektů pro realizaci Strategického plánu „STRÁŽNICKO - je i váš kraj“


„Strážnicko“ Místní Akční Skupina, občanské sdružení dle zákona č. 83/1990 Sb., IČO 27016595 podává výzvu k předkládání projektů pro realizaci Strategického plánu „STRÁŽNICKO - je i váš kraj“(dále jen SPL MAS Strážnicko) v rámci následujících fichí: 
 

Výzva 3 - 2009 schvalena.

 Žádosti budou přijímány osobně, prostřednictvím statutárního zástupce či pověřené osoby (plná moc s vymezením a úředně ověřeným podpisem zmocnitele) v předepsané formě pdf „Žádosti o dotace“ opatření IV.I.2. (viz www.straznicko-mas.cz) od 20.4.2009 do 18.5.2009 do 12.00 hod v kanceláři MAS ve Tvarožné Lhotě. Žádost bude předložena v jednom originále a jedné prosté kopii včetně povinných příloh písemně a v elektronické verzi na CD nosiči ve formátu pdf Žádost, formátu MS Word popis projektu dle závazné osnovy, přílohy ve formátu MS Word JEPEG. Způsobilé náklady projektu jsou od 50 tis. Kč do 2 mil. Kč a projekty budou hodnoceny dle bodovacích kriterií SPL MAS Strážnicko. Každý projekt realizovaný v rámci Fiche musí čerpat více než polovinu všech způsobilých výdajů z hlavního opatření/podopatření.ve druhém kole byly otevřeny tito fiche, na které můžete své projekty podávat:

Fiche 1

Fiche 5

Fiche 7

Fiche 8

Fiche 10

 

Žadatelé mohou být subjekty uvedené v příslušné Fichi bydlící a nebo podnikající nebo mají-li sídlo organizace na území MAS Strážnicko a projekt musí být realizován na území MAS Strážnicko (www.straznicko-mas.cz). Žadatel může podat v rámci jedné Fiche pouze jednu Žádost.


Způsobilé náklady
(způsobilé výdaje) projektu bude možné realizovat ode dne registrace Žádosti na RO SZIF do data předložení Žádosti o proplacení; Žádost o proplacení je možné podat nejdéle do 24 měsíců od data podpisu Dohody, výdaje nutné k přípravě projektu (podnikatelský záměr, marketingová studie, výdaje spojené s nákupem nemovitosti apod.) od 1.1.2007 do data předložení Žádosti o proplacení. Pro veřejnoprávní subjekty (obce a jejich sdružení) je DPH nezpůsobilý výdaj.


Termín předložení Žádosti o proplacení na RO SZIF bude uveden v Dohodě, kterou podepíše žadatel s RO SZIF, na MAS bude žádost předložena 14 dní před smluvně stanoveným termínem.


Projekty lze konzultovat a předkládat v kanceláři MAS v PO, ST a PÁ od 8 do 12 a od 14 do 16 hod.


Kontaktní a informační údaje:
· Sídlo kanceláře MAS: OU Tvarožná Lhota č.p 190, tel 518 337 726
· Kontakt na manažera: Mgr. Vít Hrdoušek tel: 724162 265, e-mail: hrdousek.v@straznicko.cz
· Kontakt na administrátorku projektů: Marie Chalupová tel 518 337 726
· Kompletní znění výzvy, Fiche, formuláře „Žádosti o dotace“ a „Závazná osnova projektu“ (příloha č. 2
Pravidel) osy IV.I.2., Pravidla IV.1.2 a další informace o realizaci SPL a MAS na www.straznicko-mas.cz a
také na www.straznicko.cz.

 

 
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastíProfesia
   
ACnet.cz